Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.renesansnakraljevstva.com
Sto su danas aktivni islamski mirovnjaci......
Hvala ti na informaciji. Pozdravi sve statistike i cujemo se!
*** li vam mamuu placenicku teroristicku. Ti debili se raznose i po dzamijama i po crkvama,Ukucajte na googlu o raznosenjima u dzamijama. Jebem li ti ameriko mater,al qaida je tvoj proizvod,to je davno otkriveno
Šta ste svi zapeli s Amerikom? Zašto jednostavno ne prihvatite činjenicu da u ovakvim zemljama žive divljaci kojima je mozak ispran, nepismeni su, glupi, kao biva imaju neka svoja uvjerenja, a ustvari ni ne znaju za šta se bore.
Nemoj sad eksplodirati od ljutnje. Kontas, EKSPLODIRATI !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)