Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo krstasi u napredni zapadni svijet...pa tamo krstite svinjcad prije nego ih pojedete... Jaciinu talibana pokazuje cinjenica da ih us armija zajedno sa jos 10 saveznika nisu ospjeli savladati...toliko o superiornosti zapadnog vojnog stoja. Dok su muslimani otvarali biblijoteke po spaniji, vi krscani ste ono sto bi i.z.a.s.r.a.l.ui preko zidina tvrdjava bacali...toliko o krscanskoj civilizaciji. Ne znam ciji su doktori trazli savjete od tadasnjih muslimanskih doktora.... Mjenjaj nick u Uss-aaa...bolje ti lezi.
http://www.youtube.com/watch ?v=g9NWf8wcMFA
Cuj sto ne nenapadnu OSBIH hahahaha OSBIH guli krompire prljavim i usr-anim amerima,ili im majce peru kada se ispovracaju.Haha Zivko krm-cino masna,Ameri,Afganistaska marionetska i NATO ukupno broje 500 milja vojnika. Mudzahida je ne vise od 50 hiljada. Zivko ,Britanski i Americki generali priznaju da su izgubili ovaj rat. Zivko \"junacino\" vlaska,sto se nisi prikljucio OSBIH,a ovom prilikom da im porucim dao All-ah da se svi vratite u vrecama crnim.AMIN Kao i Ruski vlasi koji su satrani u Afganskom dzihadu tako ce i Ameri zavrsiti ne slavno,ponizeno od ponosnih sinova islama,stalnih pobjednika. Zivko,primi islam jedinu ispravnu vjeru kod Gosp\'odara Svjetova i spasi se od Vatre na Sudnjem danu.
Sami tarite vlahe ponosno braco Afganistanska.Vi ste nas ponos,omladino muslimanska.Vi ste nasa dika!Jedini ste shvatili prakticno da je svaki vlah isti i da je dobar vlah,mejt. Ruski vlasi su upoznali Afganistan,nazalost pod zemljom. Americki bjeze ko zene.Vlah naucio samo sa nenama,kada pravi muskarci dodju,opet vlai vicu sejv as obama,sejv as bush. Kada ih protjerate,bujrum braco muslimanska,sokolovi ponosni,ponovo u Bosnu,ima posla da se radi,nakotilo se nakotilo.
Bee Haa, idi okupaj se. Smrdiš i preko neta.
Kako je pogan taj Islam mi hriscani im donosimo Demokratiju i brinemo se za pismenost njihove djece a oni vrse barbarske napade na vojsku jer iz samo jednog razloga zato sto ta ista vojska dolazi iz civilizovanih hriscanskih zemalja.