Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo pa ce biti kao u children of men...
Vratite Hin u srbistan..
Ono što Englezi dobiju kao prosječnu mjesečnu platu ovi nesretnici ne dobiju za cijeli svoj život. Pitam vas kako obzirom da Englezi žive na ostrvu na kojem uspijeva samo trava.
Zaiskali ste, eto vam ga. Donijeli ste im demokratiju i srušili diktatorske režime,e sada im pomozite da im se stanje u državama stabilizuje pa im nećete morati dizati ograde.
uhh
Stvari ovako stoje - prvo kolonizacijom, a poslije neokolonizacijskim crpljenjem resursa, uništitš autohtone i samoodržive kulture, a poslije se žališ kad iste te kulture - sad ekonomski neodržive - trče za boljim životom....i to je samo dio problema i dio licemjerja šupaka s druge strane tunela.... Dok si ih pljačkao - bili su dobri.... ...
Kad vijest o povredama i smrti postane jednaka onoj o kasnjenju vlakova; "najmanje 15 imigranta je povrijeđeno, a dvojica su poginula kada ih je udario voz. Prevoz je kasnio sat vremena."
ne osuđujte, ovako ćemo i mi uskoro