Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo jedna stvar nije jasna u ovakvim slučajevima.. Odakle im novac? Znači ako neko ne može da mrdne iz kreveta godinama, ne radi, ne privređuje... od čega finansira toliko pre(pa na kub)jedanje i sve ostalo. Što se tiče ovog čovjeka, žalosno je što se taman ponadao da će imati život, a ostade bez njega, ali realno svako tijelo ima svoje limite.. Njegovo se prvo jadno mučilo dugogodišnjim okovima sala i očajnom prehranom, a onda šok i dosta brz gubitak tolike kilaže. Prognoze mu i nisu bile baš optimistične, al' bar je pokušao..
100% primao je invalidsku penziju, a ona je dovoljna de se ubijes hranom, tj. otpacima iz Mc Donaldsa. Sistem mu je omogucio da se ubije. Kod nas mozes samo krepat od gladi. :)
Pa baš to me i kopka..:) Kod nas bukvalno možeš umrijeti od gladi... A eto kod njih možeš ne raditi ništa i umrijeti od sitosti.. Gledala sam dosta emisija o tim bucama koji se bore sa 100-200kg viška, ali ni u jednoj ne spominju taj segment..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strašno u kakvu situaciju čovjeka sam sebe dovede.. Nevjerovatno.
Odakle ti lova da se hranis toliko
Kažu mu sestre: "Žao nam ga, otkad ga nema, kuća k'o da je prazna..."
zao mi je covjeka, ode a da nije zivio...hrana je opasna adikcija, kao droga, pice, cigarete..i tesko je izbjeci bez pomoci okoline.
Ne mogu da vjerujem većinu komentara. Kako tako malo empatije osjećate prema jednom ljudskom biću? Da li ste pročitali da je pao u depresiju nakon što mu je umrla majka? Ne sudite ljudi, ako ne želite da i vama jednog dana sude.
To su seljacine, sve do jednog.
Odkud mu pare za klopu!
liči na sve osim na čovjeka
Moglo je biti gore. Jedan moj jaran je umro od upale pluća.
Bolje da nije smrsao
Čisti slučaj samoubistva.
jarane...
...zalosno je videti na sta spadnu pojedini pripadnici homo sapijensa, cak ni divlja zivotinja u prirodnom stanistu ovo nikada sebi ne bi dozvolila... a da pripadnik vrste koja je dospela na mesec i kojima je izgladnjavanje pa i zrtva zivota bila jeftina cena za odredjeni ideal spadne na nivo obicnog crva da ne kazem parazita je stvarno tuzno...
ovo treba isprintat u milion primjeraka i dijelit ispred Mc Donaldsa.
Dobro nije od upale pluća... Čuj pneumonije...ccc...e djeco djeco...
Ja ne znam kako neko zbog depresije može jesti,ja vala kad sam depresivan ne mogu jesti,a kamoli da uživam u tome,nedo dragi Bog nikome ništa loše