Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
huso ne laprd garant imas njihovu vizu izbjeglico
70000 civila jednim potezom, a onda hiljade i hiljade civila godinama nakon toga. Hitler je mogao samo da sanja o takvom podvigu, ali je uvijek bio amater za Vasington.
Dobar dan, Dunja. Jel me to zezas sto ranom zorom komentarisem ove grozote?
Da, upravo se spremam da idem na pijacu (ili na pijac, sto bi rekli u Srbiji) i kupim svjezu hranu od farmera i Amisa :-) Ljepse ce mi poceti dan sa tvojim pozdravom nego sa ovom vijescu iznad. Hvala ti.
DEMOKRATIJA=ATEIZAM
kad malo bolje pogledas ova Amerika od svog osnivanja stalno u ratu,a 'vamo prosipaju suolju o demokratiji,ljudskim pravima i miru
Ma jaro gdje god su oni dosli unistili su svaku vrijednost zivota.Najveci zlocinci ikad.
Jesu,al eto jos uvijek narod vjeruje da su dobrice koje brinu za mir u svijetu,mlada su zemlja a imaju toliko ratova,iako ih niko nije na njihovom tlu napao..cak su i atomsku na civile bacili i opet fol dobri..sto ti je reci manipulacija masama