Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ihihihihihihih...nezna se ko je ovdje komicniji il ovi popovi il vi.... evo vec neko vrijeme pratim kako "svoje" branite a tudje ismijavate i vrijedjate... bez namjere da branim ovakav ljudski otpad i sljam,jer u svakom zitu ima kukolja preporucio bi vam da razmislite tko je dovoljno mocan da na ovaj nacin atakuje na hriscanstvo,islam i hinduizam i sta je to nesto sto bi trebalo da bude moralno prihvatljivo ...????????????????????
Dokaz paganstva i nakaradnosti pedokatoličanstva
Jeste li vi komentatori uopšte pročitali tekst? "Budućnost seksualno zlostavljane djece je uništena, ali to se ne može porediti s pobačajem jer je to ubistvo. Stoga, abortus je mnogo ozbiljniji zločin u odnosu na to kada svećenik siluje dijete. No, oba zločina moraju biti kažnjena" pa nastavlja: "Pojašnjavajući svoju izjavu, istakao je da svećenicima koji su zlostavljali djecu ne treba biti oprošteno, već ih treba zatvoriti i udaljiti od Crkve" Jedan racionalan stav. Kazniti pedofile ali i one koji ubijaju nerođenu djecu.
Kazna im je premjestanje iz jedne parohije u drugu.
...pa fakat ovi ocevi biskupi i kardinali neznaju ni obicni govor odrzati vise bez DJECE...pa sta je ovo mislim nemozemo fakat izjednacavati hodze i ove majmune...mada hodze mi idu na k. zbog drugih stvari ( strasno puno vole novac i ugodjaj i kurvaluk al barem sa ženama) ... ali ovi bas masovno pedofilstvo se masovno uvuklo u crkvene pore tj izgleda da ta institucija privlaci ljude tog PSIHOLOSKOG PROFILA u svoje redove...znaci nezna da ih prepozna i odbaci...jer ovo je bas masovna pojava haman pa organizovana kod hodza to se desi tu i tamo neki primjer...al zato ih i odbacimo ko krpu! nemoze se sakriti iza dzamije! ko sto se ovi mogu da sakriju iza crkve! fuj vise i vjerske institucije
Nije samo pedofilija, ovi vole muske da taslace malo vise.
pa da, ako abortira nećete imati šta silovati mamu vam *** vijerničku mrš u PM
Bolest nije kraj
Ovi svestenici su totalno otkacili, definitivno...fuj gadovi
...biskupe, mrš u tri pizde materine...
Ne psuj pastire, moze to malo i ljepse...
...ne može sestro...nije ga ni njegova yebena "preuzvišenost" uljepšavala eufemizmima...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebem vam mater pedofilsku govna jedna samo metak u ćelo
Kod nas u Islamu je dozvoljeno da se zenis sa djetetom. Sve iznad 10 godina je vec polovna roba,najbolje su one od 7,8 godina.
Samo sam realan,u Bosni to nije slucaj ali nasa braca iz Afrike i Azije topraktikuju uveliko,i mi biisto da nismo iz Evrope,jbg ovdje nam to nebi dozvolili
Nisam peder ,ja bi neke piletine,nije nas poslanik Muhamed bio lud,znao je i on sta valja.