Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husi najveći heroji današnjice. Ne fermaju živu silu - svakog trena spremni na rat sa USA, Izraelom zajedno. Cijeli svijet sada na dnevnoj bazi prati ubijanje Palestinaca u Gazi. Do sada ih je ubijeno cca 20 hiljada - što je grozno. Ali ko je pratio stradanje jemenskih Husa od 2015. -2022. tokom Saudi agresije (potpomugnuto Zapadom) - nastradalo više stotina hiljada osoba. Potpuna višegodišnja blokada + uništenje iz zraka svih potencijala. A ljudi sada prvi priskočili Gazi.
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv Saudi MbS-a nek se javi ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Relutat: Naši vehbosi radi za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno
Jesi ovi sa klixa nepismeni. Mekka sa dva k.