Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujte vi Americi ništa, jer mogli bi lahko da vas podijele, kao što su ovdje učinili, na mjesto da brane i odbrane građanske principe i demokratiju, ukidoše i građanski ustav Republike BiH i nametnuše u Dejtonu tro fašističku vlast.
Ne puštajte se Kubanski komunisti u šake kapitalističkim diktatorima, a ni naši se bez borbe i prethodno, da poruše sve, što su izgradili, nisu trebali predat u šake ovih kriminalnih, klero nacionalista.
ahahaha, Kubanci na splavovima bjeze u kapitalisticku SAD, do Miamija. Znaju ljudi šta valja.
Prestižnu Crvenu knjižicu dobit će američki Predsjednik -musliman.
Huseine kad ces u bejha lave da vidis kakva smo mi sirotinja isto Kuba..
@Trollanje Na cemu si ti pasa moj.. mislis da samo jedna osoba pise bejha..koliko godina uopste imas?
@etludoa Pa sve je to jedna drzava nemaju djikani drzavu vec samo smrdljivi geto..
Fascinantno koliko je to sretan i veseo narod a tako skromno žive! Biće da je do sunca i klime.
da je trump najavio posjetu pravili bi atomska sklonista