Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JADNI MUSLIMANI .. JADNI BJEDNI .. NECE BJEDA NEGO NA BJEDU .. ZALOSNO
\"... umjesto da testiramo ljude, počeli smo ih sve liječiti od te bolesti\" Poceli ih sve \"lijeciti\"?! Sad ce im bas uvaliti neki virus da ih lakse pobiju i smanje svjetsku populaciju. Crush the NWO!
zar nije pismenije bilo napisat\' dijareje? niste na pijaci ba, sa-x, vi s vasim mahalskim i nepismenim tekstovima!
sad nek ratuju protiv terorizma, nek im pomognu njihova braca ameri sa kojim su se udruzili i u haram zavukli!!! Kazna ili opomena nek razmisle!!!
ciganija...
Sad je islam.ska zaje.bnica BiH poslala sve sto ima. I poglavnici iste su prodali svoje audije i nekretnine da pomognu braci. Pohvalno!