Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sultanu gazi smrdljive kurde tu su nesto kao ovi nasi genocidasi iz rs samo misle na rat,samo rokaj sad
Nije ovo nista, treba nuklearku aktivirat da se gemocidasi turski smaknu!!!
Vi iz genocidne imate titrulu genocidasa to vam je sud u hagu dodjelio,smradovi jedni
Ovu strategiju sa postavljanjem bombi u kurdskim oblastima Daiš (ISIL) je dobro smislio; Turcima dobro došlo da za ove bombe okrivljuju Kurde kako bi ih vojno rasturali u Siriji i Iraku. Time će Turci obaviti više od pola posla za ISIL da lakoćom zauzme kurdsku zemlju. Asad sredio da mu Rusi bombarduju neprijatelja, ISIL upravo sređuje da to isto Turci rade Kurdima.
Ja sam davno reko da su se rusu ušunjali u Tursku i poturaju ove bombe da siju paniku. To se tako namierno radi da bi se dizo šaškinluk.
@Dr.Vejsil Hetjimitj Takve lajavce ćemo samo još dublje zakopati... stoko sektaška, lažljiva, zatucana...
Pocelo je!!! WW3
"Da bogda ti rat bio u kući" stara kletva, počinjeda djelije.
Zao mi Turske. Jos su oni jedino ostali citavi u komadu. Ali, dabogda da se izvuku, sa svih strana ih napadaju.
Hoće Cionisti da razvale i Tursku. Još nju nisu uspjeli razvaliti. Ona im je trn u oku.
@MickoKumita Od pravoslavaca nikada. Oni su nemoćni, kukavice, nemaju oni muda da otvoreno napadnu i bore se protiv islama. Nije to njihov stil igre. Nikada to nisu ni u historiji radili. Pa uvijek su muslimani njih napadali i osvajali područja. Samo ćifuti to danas mogu svojim spletkama i podlom igrom.