Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je prpa i u Napulju
Nedavno Island proglasio sve religije mentalnim poremecajima.
Pa sama cinjenica da ti povezujes prirodnu pojavu sa, pretpostavljam, Bozijom kaznom potvrdjuje tu tvrdnju. Iako ne vjerujem da se to desilo, ali uredu.
1485 zemljotresa u 2 dana na Islandu koji veze nema sa nekim posljednjim svjetskim desavanjima, a koliko je bilo zemljotresa u Izraelu?? Jel vam to dokaz da neke više sile ne odlučuju zemljotresima da kažnjavaju neki narod, ili imate neku novu teoriju?
Pitam jednog malog za kojeg znam da du mu sestre pokrivene, babo mu je 'vehabija' pod navodnicima jer nije ali brada, strogi sunnet itd oko situacije u Palestini. Kaze to ih Allah kažnjava jer su se družili sa nevjernicima. Znači reko po tebi nije Izrael kriv, nego oni? On suti i dade mi tik tok nekog ucenjaka našeg koji to objašnjava....
Polako se urušava prostor Sodome i Gomore, možeš kako hoćeš al' ne dokle hoćeš
Rukometaš Islanda Gundumundur Gundumunderson...ko naš Mehmedalija Mehmedović
Iskreno me interesuje prošlost Islanda, prvi ljudi koji su tamo došli da žive su sigurno neki odbjegli zatvorenici...
to je vrlo poznata cinjenica, ali bosnjo nije informisan
Sa i bez vulkana svira se rekvijem zapadnih vrijednosti u Gazi. Ja najviše volim Mozartov ali bice to rekvijem za svacije uho.