Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto jednostavno ne pitate ta 92 covjeka sta im se desilo?
Da, Turska koja je milionu i vise izbjeglica dala privremene smještaje, hranu i često sebi navukla probleme i jaz stanovništva naspram Grčke koja je u EU i ima afere sa migrantskom politikom od prve osobe koja je pokušala preci granicu. Ne isključujem mogućnost da je bilo ko kriv, jer neko jeste, ali od Grčke čuti ove izjave nema smisla.
Ovi Grci su ko Hrvatska granična policija. Prvo te namlate, opljačkaju pa te prosljede drugima. Onda ovi drugi u fazonu ko vas to dirao. I fol nije ovo dobro za civilizaciju. 🤦🏻‍♂️ I pored stotina snimaka Grčke mornarice kako buši čamce sa migrantima u po mora i hiljade svjedočenja pretučenih ljudi EU samo malo kritikuje Grke i to je to. U Turskoj je preko 4 miliona izbjeglica a EU pomogla sa 1.6 milijardi eura što može pokriti možda dva mjeseca hrane i struje.
EU obećala 6 milijardi eura za migrante, bezvizni režim za Turske državljane, bolje ekonomske odnose ali ništa od tog. Da sam na njihovom mjestu migrantima bi sad bila otvorena vrata za EU. Hoćeš da ti čuvam migrante, hranim, školujem, dajem smještaj, grijem, hladim itd. a EU nikako da ispuni nikakva obećanja.
Ovo liči na grčku praksu...
Sta ce migranti tu
a sad vrati film 70 godina i vidi u krakowu kako su jevreje sakupljalk
Grci rade isto kao i Hrvati, prave se ludi.
Tuga
Ovi Grci i dan danas vjeruju u drveni ku..ac ...stoka ne vidzena dosada...