Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA NEBUDE KAO STO JE BUSH URADIO OVIH UNAZAD GODINA STVORIO MRZNU IZMEDZU MUSLIMANA,PA NEMOZES U EVROPU JEL TE NAZIVAJU TERORISTOM.BIO JE TO RAT ZA NAFTU ITD.
ZAR NIJE bUSH ZADNJIH GODINA KADA JE IMAO GOVORE NACIJI U KONGRESU UVIJEK IMAO U POZADINI NEKU MUSLIMANKU. zNACI ON JE BOLJI PREMA MUSLIMANIMA?!OBAMA HUSEIN ZNA STA TREBA DA RADI DA BI POBJEDIO NA NAJVISE MEDIJSKIM IZBORIMA.rAZUMIJEM GA U POTPUNOSTI!
Bilo bi najbolje potraziti na drugom kraju svijeta americkog predsjednika.NIkog drugog do Ahmadinejada, jedini nacin do radikalno pozitivnih promjena u ovom vec zapusenom sistemu.Obama vec sada ne obecaje puno i najmanje ga prizeljkujem za predsjednika.
evo kao ulog sva pokretna i nepokretna imovina da Obama nece dobiti izbore... naivan je ko misli da ce crnac postati predsjednik amerike.
crvene brigade za nomade
S jedne strane gubi respect da je covjek od promjena a s druge rizikuje da ga maloumni hriscanski fanatici nazivaju muslimanom kao da je to bauk. Po ovome se vidi hrabrost politicara a ovo je bio kukavicki potez. Jos je kukavicnije se sad skrivati iza voluntera koji kao da nisu znali sta rade ali sta drugo reci. Nemozes tjerati vodu uzbrdo.
Kada čovjeku nije sve kako treba da bi bio prvi, postane jako brižan al kada bude mu dobro i osvoji nominaciju kako što je biti no 1 in Usa tada je nedostupan... Neće ništa on promijeniti on će samo drugi kaput obući i oboriti cijene dizela i benzina:) A nama bolje da smo use i u svoje kljuse... dragi Bosanci i Bosanke:)
Heh,ma bolje mu je da je musliman nego predsjednik hiljadu amerika. Ja volim sto sam musliman pa makar nista ne imao, opet imam sve :D Selam
ma mogu mi Ameri popushiti osunecenog. Obama metne ti ga Osama
Vrijeme je takvo nastupilo u svijetu da covjek na moze napredovati ako si musliman ili imas ikakve veze sa islamom i muslimanima.
mac sa dvije ostrice,dragi Obama.
PA TO JE NORMALNA SVAR OVI REPUBLIKANCI BI JEDVA DOCEKALI DA SE SLIKA SA MUSLIMANIMA I ONDA NEBI IMAO SANSI NA IZBORIMA A AKO BOG DA OBAMA POBIJEDI BICE TO SVE DRUGACIJE
Ma otkud to, baş sam iznenadjen...
Eh sta ti je ta demokratija