Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika - Crnci je napravili Zidovi je posjeduju.
U Kataru, Saudijskoj Arabiji i većini islamskih zemalja je ZAKONOM ZABRANJENO strancu dobiti državljanstvo ako nije musliman. Što onda ti muslimani koji pokušavaju u Ameriku ne odu u neku od tih zemalja. Tu su barem odmah u startu u prednosti nad svima ostalima.
I kinezi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto ih zovete muslimani? Zasto ih ne zovete po njihovoj nacionalnosti? Ja koliko znam nema drzave Muslimanija.
Ima Zlatko reko
pa dobro su rekli. nece valjda nabrajat sve drzave i nacije? jednostavno: imas muslimansko ime zapadu si nepotreban?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jeste provalili na slici americkog pasoša davidovu zvezdu ?!?!?!? :-O
A zašto bi Amerika morala svima davati državljanstvo? I općenito zapadne zemlje. Što je s Iranom? Što on ne bi pozvao muslimane sebi, kad već poziva na mržnju prema zapadu? Nitko neće ni Palestince od islamskih zemalja da primi, a kamoli ostale. U Iranu lik dobio 10 godina zatvora jer je dijelio Biblije!! Smrdi Zapad, smrdi Amerika ali kad treba primiti socijalku i dobro uguziti dupe tada je dobra. FUJ! a one prosvjede u SAD-u 'Death to Amerika' ne mogu ni komentirati jer mi se gadi tolika licemjernost...
najzesci su mi ovi mrzitelji "evropljani" a niste znali sta je kupanje dok muslimani nisu dosli u spaniju
Zar nisu postojale jave kupelji u vremenu Rimskog Carstva? A drugo, i vi ste u to vrijeme invazije na Španjolsku živjeli u Europi. Ako je tako kako ti kažeš ni vi se tada niste kupali.
operi gu.zicu
Ajde ne preserevajte se, gdje vi kupite informacije? Sve i jedan musliiman iz Bosne koji je ispunjavao uslove za drzavljanstvo i htjeo uzeti americko drzavljanstvo, nije imao nikakvih problema.
Ovo je istina... Moja sestra je tamo otisla 2000-te godine, a tek 2006 dobila drzavljanstvo.
Pa svi moraju imati 6 godina boravka
Ali zato je njena prijateljica Katarina iz Hrvatske koja je isti dan s njom stigla drzavljanstvo dobila nakon 3 godine. Da mi je znati zasto je tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jel mislite na ovo? http://vukajlija.com/zabava/posteri/631014
A šta idu u kjafirsku Ameriku koju toliko mrze?
Zato sto im je tamo zivot bolji, mogu se skolovati, mogu naci posao, mogu zivjeti lijepo, za razliku od...
Za razliku od islamskoga raja na zemlji?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko ceka taj i doceka :)
Ne vidim u cemu je problem. Ako im se ne svidja, neka odjebu u skokovima nazad u pecine iz kojih su dosli!