Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi Greta prosla duzinom rijeke Bosne .Utrobu bi svoju povratila pored onoliko nacickanih plasticnih kesa obliznjeg drveca.Puna usta Boga, prerusenih vjernika.Zar i rijeke i drvece nisu Bozji dar ?
Nigdje vise patriota, vjernika i nacionalista koji vise mrze i kradu svoju drzavu. Proklet nakot koji je po zaslugama trebao imati drzavu usred Sahare
Mozda su nevjernici bacili zasto etiketiras kad nije bitno koje je vjere onaj sto baca….
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj je bio u srebrenici 95-e sa holandskim bataljonom,čuvo mir
Klimatska agenda ukljucuje neizostavno i klimatsku etiku, a to je borba protiv kapitalizma, (neo)kolonijalizma i nacionalizma. Zato me nimalo ne cudi da je Greta na strani Palestine. A ovaj fasista koji ju je napao, vjerujem da nikad nije procitao ni novinski clanak o klimi, a kamoli knjigu.
Prije nije bila a Boga mi ova djevojka/insan mi puno nesto draga. Svaka cast, ima hrabrosti i protiv svoje zemlje i protiv svjetskih mocnika.
Švedska je priznala Palestinu jedina od svih zapadnih zemalja. O čemu ti pričaš
Nije svačije kroz selo da pjeva...
Ako je inkluzija da retardirana razmažena balavica drži predavanje pred 10 000 ljudi, ja sam protiv inkluzije. Palistina DA, klimatska agenda - NE!
Nemas ti pojma o tome. Da si malo vise citao, znao bi da je klimatska agenda neraskidivo povezana za dekonstrukcijom kapitalizma-(neo)kolonijalizma. Zato bjelosvjetski desnicari i kapitalisti pljuju po klima aktivizmu.
Ovaj izgleda kao da je pojeo ludi avokado
Gledaj ovih dežurnih komentatora. Eto ona vam ne uzvikuje tekbire pa vam opet ne valja. Vrlo jadni komentari za narod koji je doživio Jasenovac, Srebrenicu i ostala stratišta. Genocid i etničko čišćenje u Palestini treba osuditi neovisno kojoj religiji ili naciji pripadaš
Ograjso
Kapa do poda!!!
Još koja topla godina, pa ćemo ići u Amsterdam da ronimo.
Ovo nije muškarac, nego plod incesta
Ova curica je dio masine
Greta se u sve miješa:-)))
Nadimak joj Vegeta :D
Gretica kraljica
Babangida777, Greta je bolesna osoba kojoj treba medicinska pomoc!
Hrabri kao holandski bataljon kaže poslovica.