SAD
0

Muškarac odrezao i skuhao u mikrovalnoj vlastitu ruku

Sarajevo-x.com
Muškarac koji je vjerovao da "znak" na njegovoj ruci zapravo označava prisustvo đavola, odrezao je cirkularom, a potom stavio u mikrovalnu pećnicu vlastitu ruku i skuhao je. Pomoć je pozvao tek kasnije, a medijima nije saopćeno da li su mu hirurzi uspjeli prišiti ruku.

Uvjeren da "znakovi" na njegovoj ruci označavaju prisustvo đavola, mentalno poremećen muškarac odrezao je vlastitu ruku i skuhao je u mikrovalnoj, prenosi Metro.

Kako bi "izbjegao Božji gnjev", mladić je bez razmišljanja odrezao dio ekstremiteta cirkularom, a pomoć je pozvao tek kada je ruka bila gotovo skuhana, izvjestili su američki mediji.

"Kada smo došli, ruka je već bila gotovo skuhana. Mladić, koji je u dvadesetim godinama, zavojima je podvezao ruku iznad dijela gdje ju je odrezao pa zahvaljujući tome nije iskrvario", rekao je medijima šerif Ben Wolfinger.

Ruka mladića nije imala nikakve vidljive znakove ili tetovaže, a policajci zajedno s Hitnom pomoći odvezli su mladića u bolnici kako bi hirurzi zaključili da li je moguće ponovno prišiti ruku. Medijima ipak nije rečeno da li su hirurzi u tome i uspjeli.