Egipat dobio novog predsjednika
1
Mursi položio simboličnu zakletvu na trgu Tahrir
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek prvi put u životu na Tahriru. Just another stolen revolution
@@ampak \"uci islam\' a ne \"uci pametne stvari\" kaze muha.med ! a da je muha.medu bilo do ucenja, ne bi umro polupismen ...
Sta se ti uopste mjesas, i sta ti znas sta je islam, uzmi malo knjigu i proucavaj o islamu, nemoj napamet govorit. Pvi ajet koji je objavljen posljednjem bozijem poslaniku Muhammedu s.a.v.s bio je \"Uci citaj u ime Gospodara koji stvara, uci citaj plemenit je Gospodar tvoj\"
Ovaj covjek treba biti uzor svim predsjednicima i vodjama, on je A.l.l.a.h.o.v.a milost Egipcanima nakon toliko godina tiranije i toliko izgubljenih zivota u borbi pritv iste
ISLAM ZAUVIJEK, DOBRO NAM DOŠO VOĐA.
Po.slanik, je rekao: “Imaćete poslanstvo i ono će trajati koliko Al.lah bude htio, pa će ga Al.lah povući kad bude htio, zatim će nastupiti hali.fat po uzoru na pos.lanstvo (vrijeme pravednih halifa) i trajaće koliko Al.lah bude htio, pa će ga Al.lah uzdići kad bude htio, potom će nastupiti vlast za koju će se ljudi zubima otimati (nasljedne vladavine: Osmanlije, Fatimini...) i ona će trajati koliko Al.lah bude htio, pa će je Al.lah uništiti kad bude htio, onda će nastupiti tiranije i diktature (Militaristicke drzave: Sirija, Saudija, Irak, Jordan idt..) koje će trajati kliko Al.lah bude htio, pa će i to Al.lah uništiti kad bude htio, a onda će nastupiti HA.LIFAT PO UZORU NA POS.LANSTVO.\"
Aferim Brate, da Egipat izvedeš na pravi put i zaživi šerijat. Svaki musliman obožava All.aha i voli šerijat jer je to All.ahov zakon !
trebalo bi naoruzati egipatske krscane da se obrane od islamske posasti !
E hajmo se kladiti koliko će mu trebati da uvede Shariu.....