Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak Ti, iz skupine ugrozenih naroda se nasao da dijelis kritike vodjama, 70 miliona velikoj naciji. Presmjesno. Egipat je veliki igrac. Muslimanska braca su najbolje sto se moglo desiti Egiptu.
kome ovaj polupismeni Islamist prica bajke ???!!! pa njegov Egipat je svakog dana sve gladniji i gladniji, i on trazi od Zapada kredit ali da se kamata ne zove kamata nego nekako drugacije a istovremeno nekom obecaje pomoc (iako je i njemu i Egiptu potrebna pomoc Zapada) sve skupa, uvijek samo crnjak sa islamom ...