Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajjjjjjjj..... sav sam se naježio
Da ste jos samo napisali da ga je udarila TRINAEST PUTA, povjerovao bi vam..Kakav idiot-ski portal.. PRD4EVER
Sudnji dan se primice zato se provodite sto vise, uzivajte, pijte i guzite dok nije isteklo vrijeme!
Jest nezgodan taj broj 13..... Kazu da je tako jednom Huso izbo Hasu i dospio na sud. Sudija mu kaze da svojim rjecima opise sta se zbilo. Huso prica: Idem ti tako ja ulicom i ruci nosim cakiju. Kad recemo s druge strane ide Haso i pred njim na cesti lezi kora od banane. Ja taman da viknem stan\' Haso okliznit\' ces se, kad se on boga mi i okliznu. Sudija: Dobra i sta bi dalje ? Huso: E pa okliznu se co\'ek i pade na moju cakiju.... Sudija: Dalje..... Huso: I tako 13 puta.
PIH, GLUP0STl !!! PA TAKVE STVARI SE DEŠAVAJU SVAKE MINUTE SVUGDJE U SVIJETU... .... SAMO NISU REKLI JEL BILO I 13 STOTINKI I 13 NANO-SEKUNDI ;)))
Petak je najvazniji dan muslimanima jer na taj dan se klanja dzuma. Opce je poznato da je 13 zidovski broj. Petak 13 su izmislili kriscani kao baksuzluk spojivsi dan i datum jer pripadaju muslimanima i zidovima.
necu ja nista pametno, nit vezano za temu, da kazem... ja bi samo da se zahvalim \"Mokri\" sto me nasmija ko avetinju :)
jel ga grom opalio 13 puta mozda? :D
Kako mozete polemisati i praviti budale od sebe bez ikakve osnove? Znate li vi od kada i kako je petak 13 \"NESRETAN\" . Molim nekoga normalnog da odgovori( ako uopste procita ovaj clanak) P.S. Zanima me odakle je ovaj vjesti novinar prepisao ovu vijest
Jedini svevisnji
kako se ovakva čuda uvijek dešavaju u velikoj britaniji ili nekim egzotičnim zemljama..nikad nećeš naći ovakve gluposti da su se desile recimo u Kaknju ili Švicarskoj, Austriji i sl..
evo 13 komentara a moj 14-i
E ovo su slagali, ebeš mu miša. :-)
I treba da moliš za svjet kako je krenulo još malo pa ga nema.
Tekst za malu djecu.Mogli su još dodati na trinaestoj stepenici u trinaestom redu u 13 sati 13 minuta i 13 sekundi. E lebiga baš ga pretjeraše.