Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA JE OVO SVINJA NA FOTOGRAFIJI?
Izraelski premijer i Hosni Mumarak u prijateljskom zagrljaju –slike- http://www.khanfactor.com/blog/?cat=40 Mubarak i Bus –Ko oni tugeder.-slike- http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2004-04/21/content_325008.htm
Link http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2010/12/201012158103985404.html
Iz Wikiliksovih tajnih dokumenata se saznaje da Mubarak nemoze da uvijeri vojni vrh da njegov sin bude izabran za nasljednika.
Mubarak i drustvo- VIDEO-http://www.youtube.com/watch?v=qcgEGLQHdPE&feature=related
Izvjestaj-Koptski vandali su provalili u džamiju i oskrnavili Kur\'an. Tek nakon toga je policija reagovala i raspršila mase.
Odgovor je u šestom ajetu Šesti ajet sure Et-Tevba daje odgovor na navode da islam promovira n. asilje, u. bijanje i k. rvoproliće: Ako te neki od mnogobožaca zamoli za z. aštitu, ti ga z. aštiti da bi saslušao Allahove riječi, a potom ga o. tpremi na mjesto pouzda.no za njega. To zato što oni pripadaju narodu koji ne zna. (Et-Tevba, 6). Časni Kur\'an ne samo da n. aređuje zaštitu n. eprijatelja koji traže azil već i da se odvedu na s. igurno mjesto! Na današnjoj m. ilitarno-političkoj sceni, može se desiti da neki miroljubivi general poštedi živote n. eprijateljima. Ali, koji će general narediti vojnicima da svakog od njih isprate do sigurnog mjesta?! Uzvišeni Allah upravo ovo naređuje u Časnom Kur\'anu kako bi promovisao mir u svijetu ! Dr. Zakir Naik
.. Da bismo razumjeli kontekst, moramo početi od prvog ajeta spomenute sure. Na početku se govori o ugovoru između muslimana i mekanskih mušrika. Mušrici su taj ugovor p. rekršili. Nakon toga, dat je period od četiri mjeseca da se poprave i povrate. U suprotnom, bit će im objavljen r. at. Peti ajet sure Et-Tevbe kaže: Kada prođu sveti mjeseci, u. b. ijajte mnogobošce gdje god ih nađete, z. arobljavajte ih, o. psjedajte i na svakom prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, o.stavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je. (Et-Teuba, 5) Ovaj ajet je citiran za vrijeme bitke.
Dali je Islam vjera n. asilja ODGOVOR NA ZABLUDE O ISLAMU -DR. Zakir Naik-! Nekoliko kur\'anskih ajeta se često pogrešno tumači u kontekstu m. ita o islamu kao vjeri koja poziva sljedbenike na n. asilje i u. bijanje svih koji joj ne pripadaju. Sljedeći ajet iz sure Et-Tevbe je veoma često citiran u kontekstu k. ritiziranja islama, s ciljem dokazivanja da islam promovira n. asilje, u. b. ijanje i k. . rvoproliće: ... u. b. ijajte mnogobošce gdje god ih stignete. (Et-Tevba, 5) Kontekst ovog ajeta tiče se b. ojnog p. olja.
MRZIM OVO MUSLIMANSKO SMECE,MUSLIMAN SAM,ALI DRAZI MI JE CHAVEZ OD OVOG GADA
rock me baby
pa obama ga je i naredio...kao bivši agent CIA-e i sin agenta CIA-e MI6, MOSSAD.......stare šeme, bosna, afganistan, irak...... sve je isto samo ljudi nema
nejverovatno je da nijedna druga religija ne propagira ubistva clanova drugih konfesija..
ja konto njemu na ramenima cinovi ahaha jeste li i vi mislili ?! :) i rekoh...ja PRVI!