Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semitska bagra i jedan i drugi.
jadne bosnje opet zbunjene i ne znaju za koga treba navijati , za Mubaraka ili za Mursija ?! za islamiste ili za diktatore , pitanje je sad ?!
e moj druze nesvrstani,zar ne vidis da su ti dani odbrojani.sto se petljas,zar ne vidis da ti je dusa u nous,pakuj stvari prije ,,preseljenja,, jos ce biti svasta u ovoj ,,bozijoj basci,, pitaj iracane,sada kukaju za sadamom huseinom iako su ga mrzjeli.jedan krmeci pozdrav ,,prije vaseg preseljenja,,