Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka kriza rodi nesto novo.. mozda budemo vidjeli procvat ekoloski prihvatljivih izvora ? :)
a sad ce ljepo litar benzina litar krvi nema benzina od arapa nema od rusije ...cijene ce da skoce u nebesa podsjetimo ove nase skolovane da sa cijenom benzina raste i cijena transporta a sa cijenom transporta rate i cjena svakog proizvoda jer se doticni mora transportovat ,,,
"EU da nije sposobna da vodi samostalnu politiku nezavisno od Washingtona" Ziva istina!!
Ma nece guzonje u UN placati skuplje, boli njih cunica...opet po narodu, oni odluce a narod ispusi...k'o i uvijek. Hajmo ljudi donacije, evo od mene 10 litara...kerozina, majku mu pa nek' kosta kolk'o kosta, nek' se bagra samozapali...haj'mo im izazov na Fejsu ko onom medjedu sto se samozapalio, mozda bude nekog hajra..
eeh sad tata putin ocitava lekciju o realnosti u evropskim redovima... koji ce se pritom grijati puno skuplje ove zime
NEZAVISNO ME DEKOMPRESIRAJTE I POLIJTE ME SA NAFTOM I ZAPALITE ME
no problem, nismo u cionistickoj uniji