Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konzervativni Amerikanci više veruju Putinu nego Obami.
Taaaacee rusi... Seljoberi
Kako malo treba da se oligarhi preznojavaju, ne mogu da spavaju i imaju frustracije od nedjela koja su činili.
Sta ce jadni ljudi, sad ne mogu u rusiju....
Nema rusku facu
Pa dobro hajde neka je ta lista i apsurdna ali de probajte doći u Moskvu, njuške.
Jeli moguce da kritikujes istu stvar koju si i ti uradio. Zasto je uredu da Evropa napravi crnu listu i uvede sankcije Rusiji a kad to Rusija uradi onda nije ok. Daleko od tog da podrzavam Rusiju al brate dragi kako ti meni tako i ja tebi. Evropska politika postaje ista ko i licemjerna americka politika.
Evropa nema moralnog kredibiliteta u ovom slučaju... Ako može Kosovo da se odvoji od Srbije zašto ne može Krim da se pripoji Rusiji? Ne pamtim da su ruski avioni bombardovali Kijev zbog Krima... Putin je postigao diplomatski trijumf bez ratnih zločina i ne može da odgovara za stanje u istočnoj Ukrajini. Ne može Putin iz Moskve da spreči rat u susednoj državi ako se u njoj sistematski krše ljudska i manjinska prava.
sto ti je rec politika! qurva ispadne postena pored politicara