Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moskva treba da osudi sama sebe
IDIL (u nekim zemljama zvana CIA) ti je tipicna buka, armija placenih ubica stvorena da izvrsava naredbe velikog Inkvizitora i da izvrsava zadatke poput kreiranja kaosa i unistavanja neposlusnih rezima poput onog u Siriji ili Libiji. Ocito im nije udobnu u Siriji pa im je potrebna pomoc velikog Inkvizitora Drugi, ne manje vazan zadatak, im je stvaranje negativnog javnog mijenja u zapadnim zemljama prema muslimanima da bi se lakse naslo opravdanje za bombardovanje, mucenje i ubijanje. Ideja je staviti muslimane hors l´humanite i hors l´loi (izvan humanosti a samim tim izvan zakona) Carl Schmitt. Divljaci i kanibali 18 i 19 stoljeca su bili americki indijanci i postali su simpaticni tek kada su ih istrijebili. III svjetski rat je vec poceo i nas ocekuje red IDIL-a, red Ukrajine sve dok ne dodje red i na nas.
Zar je nekome cudno sto Ameri podrzavaju Al Kaidu,Kakvi pobunjenici kakvi bakraci,to su price za malu djecu
Jebe lud zbunjenog a narod će da popuši, u stvari kao i uvijek
vulica Po vjerskim predskazanjima u Damasku treba da se spusti Isa pejgamber..zato tamo nesmije sija da bude...iz ove perspektive ludo ali "vrhovni svijet" ide tom vodiljom oduvijek