Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni ratuju I zakuhavaju ima 20 god...To su majmuni
Halepa, H, Halepa.
penzijazamalo kakao ti je mama voli li ona sunitskog fesliju
samo ostro sa sunitskim teroristima...
UH EBO TE DA I OVO DOZIVIM DA AMERI NEGDJE PODVIJU REP nemam nista protiv njih al ebase demokratijom onolike zemlje
"Ovo su Assadovi zločini: 01--Izgradio je i obnovio 10 000 džamija i 500 crkava. 02-- Izgradio je i obnovio 8 000 škola, 2 000 instituta i 40 univerziteta. 03-- Izgradio je preko 600 000 stanova / domova za mlade. 04-- Izgradio je i modernizirao više od 6 000 bolnica i klinika. 05--Uspostavio je pet internacionalnih industrijskih zona.
06--Sirija je otvorila 60 međunarodnih banaka. 07-- Sirija je otvorila 5 telekomunikacijskih operatora ( internetskih i GSM usluga). 08--Licence za rad je dobilo 20 nezavisnih novina i časopisa, zatim 5 satelitskih televizijskih stanica."
@Bashar-all-assad Naj bitniji zlocin si zaboravio, nije dao amerima naftu na raspolaganje.