Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ti plete ruste kose u samici milo moje
Bolje bi joj bilo u Haag-u, tamo te paze i maze.....
To ti je to kad gurbetima das moc. Pogledaj sta vlasi uradise ha se docepase malo artiljerije..... odmah sve cijevi protiv civila. A ovi polu rusi polu gurbeti iz Ukraine, odmah koriste moc protiv zena i djece, ili bilo koga sto ne vole, ili su ljubomorni. I glupom previse.
Interesantno da nijedan medij ne iznosi razloge zbog kojih je ona u cuzi. Uvijek samo u recenici-dvije, nikad opsirno. Al dzaba sve, Amerika kaze da je to namjesten proces i tako mora bit i ja sad u to moram vjerovat. Da, izgleda k\'o prava dama, lijepa, prozapadna politicarka, al sta cemo ako je zaista radila protiv drzave?
isti vlasi.
Evo samo sto se nisam rasplakao nad ovom jadnom potrosenom robom. Neka je sad spasavaju gazde sa Zapada koje su je postavile da izazove haos i srusi Ukrainu!