Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam neki dan primjetio slićnu misteriju. Perem gaće u lavabou i kad sam izvadio čep u lavabou pojavio se slićan misteriozni vrtlog, jedino je boja vode bila malo tamnije smedža... Sad mi žao što nisam snimijo i poslo u medije...
nisam... neznam .. pazim na te stvari... nosim gaće po ps-u, poslje pola godine ih skinem i izvratim pa nosim pola godine sa druge strane.. ali nije to bitno, fol je u misterioznom vrlogu, žao mi što ga nisam snimio
neko izvuko onaj poklopac sa dna kade
Sta ti je novinar, u naslovu napise misteriozni vrtlog guta vodu, a dole u objasnjenju napise to vojska otvori da otece u rijeku jer se previse vodom napunilo. Ako je to misterija ne znam sta nije.
jasta... pa oni objavili da rijese misteriju tviterovcima :) naslov je senzacija, jer sta drugo i moze biti, vjerovatno su propustili priliku da vijest objave dok je jos bilo nepoznato... pa sad evo i misteriozno, a evo ga i odgovor (sve u jednom clanak, nebitno sto se ponistava)
Vjerovatno je neka velika jama ispod, napravila se rupa i sad sva voda otice. Nista specijalno.
Izgleda da sam jedini koji ne cita tekst.
JUMP MADAFAKA JUMP! :D
Simpaticno :D