Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaaaaa bas kao u filmu contagion ili zarza
JBO TE NOVI SVJETSKI POREDAK U USTA !
mamu li im njihovu i ovo je nastalo u labaratorijama...
NOVI SVJETSKI POREDAK DJELUJE NA SVIM POLJIMA KONTROLIŠU NAŠ UM INTERNETOM, FILMOVIMA, MUZIKOM, FOTOGRAFIJOM, HRANOM, DIKTIRAJU SVE !
amerikanci nas unistise sve oni su nam sve napakovali sad ce da nas pobijju sve otrovnom hranom fujjj
Farmaceutska industrija podmetnula kao i svaki do sada , a onda plasira skupe antibiotike na kojima zaradi milijarde dolara.
Nije to misteriozno, to su Ameri nesta bacili !
slanje anonimnih sms poruka gdje prilikom slanja sms-a možete upisati bilo koju riječ ili neko ime umjesto broja pošiljatelja ili bilo koji broj pošiljatelja www.bubni.com
ipak mislim da je prije uzrok u jetri i ostalim organima...a onda se to manifestuje osipom po rukama i nogama... no to je sve neosjetno tako da ljudi pomisle da su umrli zbog osipa...radi se o trovanju kemikalijama.