Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog franciska kaze plameni u visegradu plakanje,isto ko i tvoji sto su plakali u kninu 95 hihihihihihi
trebali bismo tražiti oružje za odbranu od RS-a.. iako time jasno priznajemo da RS kobajagi ima neki kapacitet za napad, al što ej sigurno sigurno je.
Molimo vas da prestanete sa ovim vijestima o Rusiji jer Klix Srbi nemaju sta vise svrsiti nakon masovnog svakodnevnog drkanja na Putina i Rusiju svakih sat vremena kada se objavi nova vijesti o njima. Dajte da malo ohlade muda, ljudi ce se slagirati. A i ove naivne balije koje podrzavaju cetnicku bracu (Ruse) nisu nista bolji. I njihova muda se osusise od masovnog svrsavanja na Putina i Rusiju.
...kako ba to...pa nato nikad nikog nije napo.
A nije ni Rusija! ... Osim Afganistana..i Cecenije...i Dagestana.....i Gruzije......i Sirije......i Ukrajine....i Moldove. Ali osim njih, nikad nije Rusija nikog napala!
A nije ni Rusija! ... Osim Afganistana..i Cecenije...i Dagestana.....i Gruzije......i Sirije......i Ukrajine....i Moldove. Ali osim njih, nikad nije Rusija nikog napala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvobitni plan je bio naoružavanje svih slavenskih zemalja raketnim sistemima ruske proizvodnje, ali je kasnije ta ideja preinačena u naoružavanje kineskim raketnim sistemima, jer NATO nema odgovor na Polinezijski raketni sistem.
Poljaci bi pojeli ove Istocne Talibane za 12 sati.
ne zna se ko vise kaki dali ovi sa istoka ili ovi sa zapada
Jel to Fakat polska napada bjelorusiju? Pa eto 3 svetskog rata HAHA
aha, i Makedonija napada Grcku HAHA :D