Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je su li ovo oni isti koji su izražavali zaprepaštenje nakon genocida u Srebrenici. Molomo vas poštedite nas vašeg zaprepaštenja jer od njega i onako nema nikakve koristi za Palestince i njihovu agresijom i zločinima Izraela okupiranu državu Palestinu.
Zaboravio si dodati : Milosevic, Karadzic, Cosic, Mladic, Tudjman, Ceusesku...
Pa va zla i najgore ideologije ovoga svijeta porodila je Evropa i Cionizam i fašizam i komunizam i nacizam i rasizam i ksenofobiju i Lenjina i Staljina i Hitlera i Musolinija i konc logore sve su to djeca Evrope.
Čuj zaprepašteni:jeli moguće ? Pa titrate Izraeliu jaja od kad za sebe znam.Da to slučajno rade Palestinci čitav bi NATO bio u punoj pripravnosti.Koji licemjeri Bože dragi.A Izrael ste stvorili samo dabi se kutarisali Jevreja.Koliko ih volite,vidljeli smo 1933-1945.Pa sad pokušavate oprati savjest preko leđa drugih.
Ministri EU zaprepašteni izraelskim nastavkom gradnje,kakva lakrdija ,suze im krokodilske teku, koje licemjerje,fuj
@Bosanac Kakve crne 2 države .... tamo nema šanse za tako nešto ! Postojat će samo 1 država Izrael kojom će vladati Isa a.s. A ovaj Izrael što oni pokušavaju da naprave je čista Dedžalska rabota...
Oh .. MI smo zaprepašteni ... Pa mi smo zaista zaprepašteni ... Jao kako smo zaprepašteni ... Zaprepastili ste nas ... Oh ... zaprepašten sam !
To ostavlje samo jedno moguce rijesenje za Bliski Istok, a to je Jedna Demokratska Drzava. Drzava za Palestince i Jevreje. Jasno je da Cionisti odbijaju sve mogucnosti dvije drzave.
Azrael
Interesuje me stav Naše stranke po pitanju ove teme. Sve to u kontekstu njihovog prijedloga za gradonačelnika Grada Sarajeva