Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kakvi su to tzv,ministri BiH..g.o.v.n.a.....kakve li su njihove kvalifikacije..neki nemaju ni srednje škole,nepismeni..sad lafo zavrsavaju i upisuju fakultete..kako li samo polažu ispite,šta misliš..znanje,al u panjevima..i ovi što imaju doktorate-šuplja..stoka bezrepa !prvo gledaj bilmezu u svoje dvorište,mamlaze !
Ja luksuza j.e.b.o.t.e, ... svije gori, gladuje, revolucije, zemljotresi... a Nijemci se brinu o tome da li je ministar prije 5-6 godina prepis\'o par clanaka iz novina i pri tom\' zaboravio da doda izvor teksta, .... ja ljepote i briga !!!!
Kod nas svako plagira i pritom jos napreduje u drustvu. Eto, to je razlika izmedju naseg i njemackog drustva.
A ministra i govana..pogledaj mu sopa...Jooo raja ovi streberi ce dohakat planeti.... Koji je ovo mis i karijerista...I ovaj likdobio resor odbrane...uuuuuu....