Potiču Britance na nastavka nemira
0
Militanti traže od muslimana da podrže izgrednike
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja mogli bi se muslimani uvuci u ovo. onda bi imali o cemu pricati. nadam se da muslimani nece nasjesti na ove cionisticke podvale.
Jel\' pravu podršku il\' da ih lajkamo?
kakva ba monarhija kakvi bakaraci, monarhija je samo jedna lijepa slika nista vise, koja trosi puno para, al imaju englezi dovoljno i za 10 monarhija ne brinite se :)
Sloboda engleskom narodu. Dole monarhija!
ihhh kad bih ja mogao kakvu paru sad tamo okrenut dok se onu izmedju sebe handru...
@eeee ne sereendaj. to su sve majmuni africki i poafriceni koji ne znaju guzice pokriti, doslovno im pantalone padnu do koljena, samo nabiju hoodie i misle da mogu sta zele, al u k!! valja nesto i radit u zivotu a ne zivjet od wellfare i imati blackberry i iPhone 4 u dzepu, ljencuge! ako si dosao da zivis u englesku onda se ponasaj kako se tamo ponasa, ako ne zelis vrati se u afriku. zar nije tako? ne budite smijesni, molim vas!
U sinosnjim nemirima poginulo je 25 ljudi i 16 pingvina:) zdravoo
Neredi u Londonu: Prvo treba stati na stranu pobunjenika i naoružati ih. Zatim pod hitno početi sa bombardovanjem Londona (BBC gadjati nakon par meseci jer će sigurno širiti prorežimsku propagandu). Ujedno sve to izvesti uz gromoglasnu medijsku podršku pobunjenicima (znamo koliko je ona važna i djelotvorna). A potom priznati (bilo kog) od pobunjenika-pankera-tinejdžera​ za legitimnog predstavnika naroda Britanije... pa tako se radi, zar ne? :))
a ya glupe vijesti
Hoce li to biti kopija libijske revolucije? Hoce li Arapska Liga poslati avione na London?
ne pitaj dvaput, et ih odma.... nadam se da se nece uvuc u ovu igru