Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seri MORONU seri!!!!!!
Tacno je da ste otvorili novu eru, ali eru nagrade za genocid. Cirkus od suda i pravpsudja. Karadzic se zali da nema vremena za setnju. Seselj se sprda sa vama i ulazi u reality show dok ga vi pustate za lose zdravlje??? Je li to pravda? Ovaj sud je stvoren da unese dodatno nemir na Balkanu za narednih 200 godina. Trebao je goniti zlocince, trudio se da izjednači zlocinca i zrtvu. Fuj!!!
O Merone Jarane, imal para za suđenje Izraelu. Jučer ubiše trudnicu i neku djecu u PAlestini. Možda bi se para za suđenje i našlo al je izgleda moral suda nizak a izgledi još niži. :(
...nači, 2018 će otvoriti su da za američke zločine širom globusa? što ne mogu diferencirane nekažnjivosti. al nikako.
tu bi bio sud divovskih razmjera... mozda bi kinezi mogli odgovoriti tom zadatku :)
...moguće, jednog dana kad postanu power no 1...do tada...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)