Njemačka kancelarka "uzbuđena"
0
Merkelovoj "razumljivo" što Saudijke žele voziti
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta zabrana nema veze sa Casnim Islamom, ima sa zaostalom tradicijom. Islam zahtijeva od vjernika da uci ,da stice nova znanja,da se obrazuje u svakom smislu.,pa da uci izmedzu ostalog sestra,majka ili neznam ko AUTO VOZITI.Islam zahtijeva visoko obrazovanje,a muski egoizam i sirova snaga u nekim Islamskim zemljama sputavaju napredak.Molim nemojte se neki naci uvrijedzeni ,samo se malo osamite u razmisljanju,Lijep pozdrav svima!
\"Svaki muz je zeni duzan obezbjediti vozaca\" Zaboravi si napisati (odnosno je-ba-ca ) Glup si jarane ko ku-ra-c
živim u hercegovačko-neretvanskoj županiji.ima par godina par žene obučeni po šerijatu voze svoja osobna auta po gradu.vjerovatno i izniman broj bošnjakina i hrvatica islamske vjere,a bez posebnog odjevanja,voze svoje automobile.ja niti znam niti mogu dokučiti smisao ove tabu teme.odnosno tabu teme po islamskom svijetu.neznam svrhu ovog teksta na portalu.muslimani bosne i hercegovine su desetcima godina ispred jedne od naj bogatih zemalja svijeta.novcem,barelima,partnerima nemogu ni zadugo stići civilizacijske vrednote koje imaju žene muslimanke u bih. no gospođo merkel hvala vam od srca.jeedino vi iskreno,danas,pričate na planeti.od političara naravno.
@@MI:koji li je tvoj problem, da mi je znati?
hahaha..pa fala bogu da imaju pravo da voze...nece ih valjda tretirat ko u iranu i afganistanu gdje zene moraju u busu da idu nazad a muski napred..cccc koja diskriminacija
rockybalboa bro svaka ti je na mjestu ...zalosno je kada ovi heroji dodju da se razbacuju sa rijecima...de malo \"cike nastavlja\" pa onda komentarisite neciji govor
niste shvatili levati... merkelova lobira za njemacku autoindustriju, saš vidjet kad saudijke pocnu vozat benge merđe audije.
jes stvarno i meni onaj dodik bezveze! :D
A i meni je razumljivo sto su jevreji htjeli da im je 6 miliona sunarodnjaka prezivjelo 1939-1945.
Zna Merkel\'ova gdje se naj sladje handrit\'
ro..i pe..ru
Tita vam izbliza sto su rijeci uzbudjena i razumije pod navodnicima?
. .
gavrane reko sam ti da ne skracujes...
@mimo e mas si \"mimo\" Teze je bosni sa takvim majmunima kao ti \"kosovare i sosone mozemo nekako i protjerat ali se pitam gdje ce mo takve ko ti vjesat????
tacno tako, samo taj egoizam mozes shvatiti kao primitivan i zaostao i glup, ili kao ja pametan potez, zene su zaj..ebane, da im malo das slobode, recimo da voze auta, slijedece bi trazile, bikinije, plaze, tehno partije, ko zapadne curei i ko zna gdje bi to zavrsilo. Pametni su arapi.... Mislim, apsolutno si ti u pravu, ali ja ih podrzavam u zabranjivanju i cuvanju casti zene od nje same...