Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozes se ti kandidovat... al ces izgubit
Frau Merkel k'o Dino Merlin - 'Sredinom' ( Die Mitte). ...Svijet, danasnjica, Evropa,... treba ovakve politicare. I ovakve ljude. Viel Gluck!
Bilo bi dobro kad bi pobjedila jer tvoje ime ipak ima znacenje u krojenju svjetskog poretka.Jeste da su ti naskodili jedino oni kojima si probala velikodusno da pomognes u nevolji.
Bit ce d
Njemačka je danas zadnja utvrda prave demokratije i slobode. Ukoliko Njemačka padne pod vlast ultra desnice (čitaj ksenofobnih fašista), kao što se to desilo nekim drugim silama, svijet će definitivno otići u PM...
I treba i da se kandiduje i da pobijedi. U inat antihumanistima!
Zena koja je unistila Evropu!
Sta uradi od evrope rospijo jedna !
Nemoj ko Hillary da padnes u depresiju nakon poraza.
Jel i kod tebe Bugarski voz
vrati nam naših 10 milijardi i nek ti nacisti pobjede, da vas handre malo
neka te jos sto godina!!
kakvih sto godina, ispravit ce nijemci ovu gresku vrlo brzo ahihihi
mislis da je greska???... ich nicht
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma mojne vise majke ti