Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim olahu agbar drekavci počnu da gube usa ili ova njihova baba portparolka poziva na primirje dok se ne pregrupišu...
Baba Merkel, malo si se zanijela. Da nećeš možda ti da organizuješ mirovnu konferenciju? I EU i Njemačka su pokazale koliko su neefikasne u vezi Sirije. Pa ko vas sluša? Važno je da vi izražavate zabrinutost i žaljenje zbog civilnih žrtava. Kome ti to planiraš da uvedeš zonu zabranjenih letova? Možda Rusima? Pa Rusi bi počistili sa neba svaki avion koji bi ugrozio njihove vazdušne snage. Dobro je rekao jedan komentator ovde na klix-u, kakve ti to savjetnike imaš?
Ugostila tolike izbjeglice i Jos uvjek se bori za iste.koliko su islamske drzave primile bracu muslimana?? sramota i opet pljuju Po Merkel,naravno Ovi veliki muslimani.....pljuc....
Sestro Angela, ti se uskoro nećeš više pitati ni oko Njemačke, tako da Siriju zaboravi.