Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Muhammed Ne ogleda se ravnopravnost samo u izgradnji bogomolja.Kada islamske zemlje budu imale vojne baze u kršćanskim zemljama i njihovi vojnici patrolirali Njujorkom, Londonom i Parizom,kao što oni rade u muslimanskim zemljama,a usput bace po koju bombu na njih,i pozatvaraju hiljade kršćana jer su im samo sumnjivi,to će biti ravnopravnost.
@Demokrat Tebe bi trebalo malo dublje proučavati. Najbolje bi to uradio psihijatrijski konzlijum. Četopartizani, e i to da čujem.:)))
vecina muslimana na Zapadu nema petlju za nasilje ali u dusi podrzavaju manjinu koja jeste za nasilje ... a kada ovi koji jesu za nasilje budu eliminirani, oni miroljubivi se naljute i zauzmu njihovo mjesto pa tako broj radikalnih ili stagnira ili raste ali se zasigurno ne smanjuje
Da, Kao sto rece Markelova, Muslimani u Njemackoj su protiv nasilja. Ali takvi smo inace, vjera nas tako uci, svugdje u svjetu. Markelova!, Muslimani u Njemackoj su i protiv filma, crteza i karikatura o poslaniku Muhamedu. To nisi rekla, nije ti na um palo! No, vi Krscani se osjecate kao vladari ove planete i ignorisete osjecaje Muslimana, i svih drugih koji ne misle kao vi. Za vas je jedan Musliman manje vrijedan od jednog \" Krstasa\". Upravo vi, prisilnim namecanjem vase volje, i zelje da covjecanstvo vjeruje u ono u sto i vi vjerujete, proizvodite svako zlo, koje se desilo i koje ce se desiti na ovom svijetu. Markelova, Ne mislis ti apsolutno kao sto kazes. Samo naivni ce povjerovati u tvoje/vase lazi.
Eh da nas četopartizani ne \'oslobodiše\' \'45., danas bi svijet mnogo drugačije (bolje) izgledao...
Na \'Istoku\' živi daleko više krščana (Arapa) nego na pe.de.rsko-antiteističko-paganskom Zapadu na kojem krščanstvo postoji još samo kao politička opcija, levatu zadojeni.
-Oj Njemacka moja druga mati, ja sam spreman za te zivot dati, ti si mene spasila od gladi, i sve Bosnje kad su bili mladi, sto iz Bosne pobjegose tebi, od zlog Alje a i kako nebi., kad je zemlju opljackao sebi\'\'-
bravo merkel,a nek se muslimani vise ugledaju na zapad a ne samo kritikovat,muslimani su sebicni na istoku,samo sebe gledaju a druge kritikuju,e pa ne moze to tako.
Nas i Švaba 100 miliona.
Kada kršćanski svijet na istoku bude u ravnopravnom položaju onda će i muslimanski na zapadu, do tada samo na riječima, ali de facto ni približno.
To Merkelovce stara......
6 MILIONA molim lijepo!