Svijet
29

Melania Trump: Moj suprug poštuje žene

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Nakon što je objavljen izvještaj u kojem su četiri žene optužile Donalda Trumpa za neželjeni seksualni kontakt, njegova supruga Melania Trump je u intervjuu za CNN izjavila da je sve laž. Melania je kazala da njen suprug poštuje žene.

U prvom intervjuu koji je dala od kandidature njenog supruga za predsjednika SAD-a, Melania je negirala optužbe koje su uslijedile nakon objavljivanja audiosnimka iz 2005. godine, u kojem se Trump hvali kako zahvaljujući svom zvjezdanom statusu može dodirivati žene na neprimjeren način.

Melania je rekla da prije nikada nije čula da njen muž razgovara na taj način.

"To je razlog zašto sam bila toliko iznenađena. Ja vjerujem svom mužu", kazala je supruga republikanskog kandidata za predsjednika Amerike.

"Sve je to organizovano iz opozicije. A o detaljima... da li su ikada provjerili pozadine priča tih žena? One nemaju nikakve činjenice", rekla je ona u intervjuu za CNN novinaru Andersonu Cooperu u ponedjeljak.

Melania je izjavila da će njen suprug uvijek reći sve što misli i da poštuje žene. Rekla je da se šalila kada je kazala da se njen muž ponekad ponaša kao odrasli dječak.

"Ponekad mislim da imam dvoje djece kod kuće, svog sina i muža", rekla je.

Podsjećamo, optužbe protiv Trumpa su iznijele Jessica Leeds i Rachel Crooks u New York Timesu, Natasha Stoynoff u People magazinu, i Mindy McGillivray u Palm Beach Postu nakon što je Trump, za vrijeme predsjedničke debate, odbacio optužbe kako je ikada dirao žene protiv njihove volje.