Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjece Balkanci lice na civilizovane ljude pored ovih. Mozes kupit ljudski zivot za 5 eura tamo.
ma 100% je Zorro rokno ba vidis ovo Z na brdu, nema sta mozda mu lajkovala sliku dje je bez maske i normala da ce je roknut
Pa rekli su da joj neće faliti ni dlaka s glave... Ovo treba ubaciti u isti koš kao ione vijesti: \"uz pomoć fejsbuka ovo..., fejsbuk joj pomogao ono...\"
A ja joj jos govorio doce ti facebook glave :S
treba ovako i administratora iz sarajevo-x
Dobar dobar, ali gledao sam i gore stvari, Svakako hvala ti.
Ako tamo ima hiljade tih komentara, a nju su jednu nasli, onda mora da je ostavila svoj e-mail koji glasi nesto tipa [email protected] kao sto i ovdje levati rade mislieci da im je identitet zasticen na mahalskom portalu.
Pa policija i vojska se nalaze na platnim listama ovih kartela...Glupo je i povjerovati da ce ih oni hapsiti, ili cuvati gradjane. Gotovo citava latino amerika vise lici na pakao nego na mjesto normalnog zivljenja.
prcim vam takv vojs... kad ne mozete da pobijete tu bagru
sve bi to bilo fino krasno da se nas jad ne fura na te fazone
Da joj nije kisla gloova? :D
ovako to sve izgleda http : // serialguru . webs . com
cuj glupog pitanja kako su saznali , pa ljudi imaju pare i sa tim se sve moze kupiti
Internet is a serious business
Ovako to meksikanci rade theync.com/media.php?name=23804-chainsaw PS: Preporucujem zenama da ne otvaraju, takodje i 90 % muskaraca.
all day, all night..johnny, la gente esta muy loca