Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na Kosovu polju je Islamska vojska, skupljena pod bajrak Osmanskog carstva, izgubila boj od malobrojnijih Srba.Nakon što su dobili boj, Srbi su kao uljudan narod sultanu Bajazitu dali na upotrebu svoju princezu Oliveru te su mu predali sve svoje velikaše uključujući i cara Lazara da im Bajazit odrubi glave, kako bi prevladao tugu zbog izgubljenog boja.
svaki razlog za obrtanje i zaradu je dobar pa tako i ovaj.
"Mekka je nostalgija duse"...
ponovo je doslo vrjeme da se obnovi pogon... LJUDI NE DAJTE DA POSLJEDNJI ARTIFAKT PADNE U RUKE CIFUTA
Elhamdulillah ! da vas dragi Allah dž.š nagradi !
Valjda je i ja posjetim jednog dana.
2,5 Miliona punoglavaca.
Smiri se derpe, ovakve stvari nisu za tebe. Za tebe je dildo.
Decko ajde izmoli jedan mozak od allaha. 2.5 miliona nije imalo te srece.
Allah Ekber!!!!!!!!!!!!!!
Lijepo,nadam se da ću i ja jednog dana obaviti hadž..Ipak je to naša dužnost
i ja također aBd.
Praktikujete li vas dva Islam i u svakodnevnom zivotu ,ili Bogove psujete kao vecina bosanaca ovih ... Nije ni cudo sto vam je ovakvo stanje u drzavi ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)