Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka, Francuska, UK, USA, svi direktno umjesani, i financijski i vojni, i ljudstvom protiv civilnog stanovnistva Gaze.
To priznajete da židovi čine genocid u Gazi 🤔
Uvijek ce platiti oni Koji su najmanje krivi a oni Koji su pocinili masovne zlocine protiv civila u gazi za koje se vise ne zna ni broj jer procjenjuje se da je ubijeno preko 35 000 civila u gazi a od toga je 25 000 trudnica I djece dok ispod rusevina leze na desetine tisuca mrtvih tijela koje su pobile izraelske snage iz ciste obijesti ,I uvijek ce biti kaznjeni oni Koji su najmanje pocinili zla dok ce se pravi zlocinci izvuci bez kazne
Australski premijer jedan od zapadnih saučesnika... Sjedi 1 iz Geografije!
Ako Bog Da svaka kap krvi,svaka suza.Sve če im biti uzvračeno,kao bumerang.Amerika,Engleska,njemačja,francuska,australija i izral. Kad baciš,a on se vrati sa gorim posljwdicama nego što oni učinil!
Najača svijetska vojna elita protiv golorukog naroda!
Biden je među prvim cionistima
Ć!fut$ki lobi dobro plaća.
Ubleha i skretanje paznje dok se djeca u Palestini i dalje ubijaju. Treba cijeli vrh SAD na celu sa genocidnim djedicom osuditi. Oni su glavni izvor zla i razlog zasto ovo jos traje.
Joj kakvi diletanti. Nije MSP nikoga označio. Tek je podnesena tužba.
Daj Boze pravde da svaki dodje na red za zlo koje cine....