Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prvi je haman našao jednu raketu.
Niste više tako lijepi ko na slici. Hehehe. Sigurno su poginuli plaćući ispod radnog stola svoje sekretarice. Ko njihove ratne kolege iz popularnog videa. @Pravda.Muslimani se nikada nebi spustili na taj nivo da vrijeđaju plemenite All\'ahove Poslanike poput Isaa i Musaa alejhi selatu ve selam. Ovo je samo krs\'ta\'ško-ateističko-čif\'uts\'ki retarditet mozga.
Kako su albanci dobili kosovo ? Qrcem :)))) dok srbi vise na forumu :)
Bosnjo je tu iskljucivo da pospjesuje srbski natalitet i da vam odrzava seke i mame kad vi niste sposobni ;)
http://najvicevi.info/2011/10/kosovo-je/
velika srbija !! najjaci vic :D
Bošnjo da misli? Nije on zbog toga na svijetu nego zato da bismo imali dovoljno viceva.
Šta Bošnje misle o svemu ovom?
Neznam kako bi svijet gledao kada bi neki Musliman napravio film o tajnoj veceri u kojoj Isus orgija sa ostalim pajdasima pa eto ubaci se magdalena radi reda tek toliko da nisu samo muskici u igri... Ili Mojsije koji otvara more medjutim nije imao moc da otvori Logore u Ausvicu jer je Hitler bio veci carobnjak itd.