Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja nevina djeco, u kakvom poganom i okrutnom svjetu ste se rodili.Pocivajte u miru.
Djeca uvijek ispastavu zbog par idiota. Da im Allah podari vjecni rahmet !
Kad sam rekao da je srusen avion, cetnici po klixu poceli kenja. Rekao sam i da rusi stoje iza ovoga, i vidit ce te da sam ponovo u pravu. Jer se je avion srusio u Donjecku gdje su se povukle picke rusko-cetnicke nakon sto su ih satrali ukrajinci. Kako su im i konvoje loje su se povlacili artiljerijom sjebali svugdje leseva tih rusa.
Ti izgleda ne pratis situaciju....koliko cujem,ukrajindka vojska trpi ogromne gubitke,cak su to juce priznali....juce se ukr. vojska povukla iz tri manja gradica u Donjeckoj oblasti...drugo,seperatisti nemaju raketu tolikog dometa da bi srusili avion...trece,nije u opste utvrdjeno zbog cega se avion srusio...
Haahaha, vidicemo...
Bitno je napomenuti da su u avionu bila 23 americka drzavljanina......cccc
To sam isto odmah primjetio ... da li moze nize od ovoga ...skuplja poene na ovakvoj situaciji ...valjda jedan amerikanac vrijedi 2,24 evropljana ili 5,86 azijata. FUJ.
Rusija je kurva !
Uvijek bila
Kakve ja veze imam sa Turskom?????? Bio jednom prije deset godina na moru i to na zenin nagovor, nije bilo lose ali nekako previse Turaka. Ja sam imao jednu majku, ona je umrla davno, a moja druga majka je Bosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nego, Izrael je započeo kopnenu ofanzivu na Gazu... gdje su vam sad vijesti o tome?
Hoooo dje's poletio jarane ovo je klixonja, to ce sutra da se postavi. Prvo ubiti sihtu za danas, sutra je novi dan za nove klikove ;)
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
rusi malo sad nayebali
Ma hajde, pitam se vjerujes li ti u ta sranja sto pises ili si jednostavno placenik?
:((( djeca....strašno!!
Obuzdaj se djevojko sa tim histeričnim napadima lupanja minusa ili traži stručnu pomoć jer to tvoje ponašanje nije normalno.
kujo..koji ti problem imaš???nisi ga dobila dugo ha???? hahahahahaha pa meni lupaš ...mnuse ...haman preko 300 koja si ti kujurina....mrš...
PRIKAŽI ODGOVORE (46)
covjek je covjek..bez obzira na to u kojoj je drzavi rodjen, ciji pasos ima..WTFF! koliko me to samo nervira -.-
Posto ne kontas 'fuck off', moze jedno 'odjebi'!
Kuda ovaj svijet ide ... :(
TO SU BILI RUSKI TERORISTI KOJI SU GENARALU MLADICU DODIJELILI ORDEN CASTI, SADA CE SVI NACIONALISTI POCETI IZMISLJATI TEORIJE O ZAVJERI KAKO JE AMERIKA I CIA OBORILA AVION , JER NJIMA TEORIJE ZAVJERE TAMAN POPUNE ONE SUPLJINE U MOZGU
A BOGAMI I NASI NACIONALISTI KOJI MRZE ZAPAD CE ISTO RECI DA JE TO ZAVJERA ZAPADA