Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me gdje ce zavrsiti BUSH, ovaj i drugih 20 mil AMERIKANACA koji hodaju svijetom i UNISTAVAJU DRZAVE, AFGANISTAN, IRAQ, Libija... mozda u raju ?
Ide da cuva tebi mjesto, americko djubre
Ameri ce ko i braca cifuti, zavrsiti u atmosferi, a dio u dzehenemu, A Bin Laden, Hitler i Kim Jong ce da budu lozaci. :-)
pr.dnem ja u facu ovom gluppom američkom krstaškom teroristi McCain-u
A gdje je Englesi kralj ( zaboravio sam tačno kako se zove) koji je namjerno zatvorio pristup hrane u Indiju od čega je od gladi u kratkom periodu umrlo 20 miliona ljudi. Razlog, bojao se brojnosti Indijaca. ???????
pakao je spreman za .tita,marksa,lenjina,staljina,hitlera,trumana,busha,karadzica,milosevica,mladica,drzu mihalovica
Ma nije on glup. On prica sto rulja zeli da cuje. Ali zaslosno je sto rulja tako razmislja. A rulja tako razmislja jer je neobrazovana. A neobrazovana je zato sto McCain i njemu slicni upravo trebaju takvu rulju kojom ce lako manipulisati.
Religiozni lideri i političari su vrlo glupavi i opasni.
Gdje će završiti, prvi put čujem za pakao !
I dzordz bush ce im se isto tako pridrzuiti kad mu dodje vrijeme
a Bush i Papa kao nece u pakao? hahahha
Ovaj puko do yaya
a gdje 500 miliona kineza
http://www.youtube.com/watch?v=DqpH3MYQhco
Jos ima samo fale Milosevic i George Bush pa da bude kompletna ekipa u paklu...
A kome ces se ti pridruzit bagro lopovska.
Treba ga razumjeti ipak im je jedna mala Koreja oderala guzove i ebe ih u onu rupu gdje drugi imaju mozak već 60 godina.