Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
procitah samo naslov i ponadah se da se konacno nesto pocelo raditi i kod nas....kad ono brazil ccc
..a jesi li se ikada upitao zasto nikada u tramvaju ili gradskom autobusu ne vidis ni jednog policajca? pa zato sto svi , od svojih malih plata, ozenjeni i imaju po dvoje djece koja idu u skolu a zena najcesce ne radi,uz to stanuju kao podstanari na periferiji, moraju na posao ici svojim autima, koje su kupili i odrzavaju od svoje jadne \'placice\'. jel\' ti ista jasnije ??????
kod nas svaki drugi saradjuje sa lopovima i mafiom !!!
kad bi se kod nas sprove ovakva akcija za korupciju u policiji onda niko ne bi ostao u policiji da radi.Sto samo po sebi govori da do ovakvog nesto kod nas nece nikad doci na zalost.
Ovakva akcija je i nama potrebna. Iz vise navrata, poput ovih akcija za prikupljanje oruzija i ekspolozivnih naprava zaostalih iz rata. Uvijek bi bili na novo iznenadeni..