Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"....i počelo je naguravanje" :-)
PRAVI VIDEO (BEZ SKRIVENIH DELOVA KAO U OVOM PROZAPADNOM U ČLANKU) http://www.youtube.com/watch?v=NJCLlFunAMk Pogledajte slobodu govora u ukrajini. Poslanih stranke regiona govori da su na izborima gradjani 25. maja glasali za mir a ne da ukrajinci ubijaju ukrajince. Na to mu predsednik parlamentaTurčin(ov) oduzima reč uz komentar da je putinov špijun i izdajnik koji radi protiv ukrajine i govori mu "izlazi napolje". Ovih dva minuta videa govore vise nego hiljade stranica zapadne stampe. Polovinu mozete da razumete i sami bez prevoda.
Ode Ukrajina u tri lijepe p.m. !
Đe Ameri dođu ne sa svojom demokratijom nego sa idejom američke demokratije tu jarane više trava ne raste. Smrt Americi, smrt Izraelu i smrt NATO paktu! Amin
"Kulturni", "razumni" i "stalozeni" neki politicari. Samar, dva i problem rijesen ;) I sta na kraju ocekivati od ovakvih ljudi!?
Joj, jest u njih dobra ova demokratija. Ni Ukrajinci ne mogu okreciti sta im je njihova bivsa drzava izgradila. I to jos nakon vise od dvadeset godina. Zvuci mi poznato?
Ovo se zive argumentovano suprostavljanje.. Kakav reality ovo je buducnost tv industrije :D
Ko pobijedi, plavi ili bijeli?
oni svaki mjesec dana šakama, da bar naši hoće tako
Da makar nekog hajra ima od njih.
Kako politicari salju nove ljude u smrt.Ocito dorovoljc iz Desnog Sektora nisu za pravog rata.Obicno je tako oni najglasniji prvi podviju rep.
...a, vidi...u "finih" ukrajinaca ima i nacionalističkih partija? ...ma, tko bi reko...
hahahaha, koji carevi :D
To barabe, vilama se potepajte. 'bem ti politiku, em je postala cirkus em nam sudbinu kroji. Pa nadrealisti je3o te.
nek se jbu,jednom prilikom marnemo tenk na brckom iz njeg ispade poluzapaljen ,onalo loce vodu iz bare dok nije crko. pretresemo ga kad ono ukrajinac.para srpskih milioni u po djepovima
A jesu li i oni pravosvinjci ?
Ovo je prava demokratija, ako ne mislimo isto sleduju u najmanju ruku batine, a ako ni tada ne budemo mislili isto onda slijedi metak.
ovako ce i kod nas kad RS proglasi nezavisnost. Osim ako se bosnje ne nauce na ukrajinskim greskama
Ništa čudno za ukrajinski parlament, svako toliko se pomarišu.
eh,sloboda i nezavisnost se skupo placaju
ти као знаш из искуства....да су богдо балијама били сви борци ко ти, неби имали ни тих 23.7% резервата...
eh,dobar si u procentima ! imas li 4 osnovne?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Fineeee