Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti scenario kao na MRkalama
Ponavlja se scenario iz SARAJEVA, Vase Miskina. Pobunjenici ne znaju za savjest.
hajde i ti kuci nazad u IB, sandzak ili kosovo, odakle god si sljegao pa dosao ovdje protjerivati \"kjafire\" :D
Amere sine, obriši sline
vako nesto nazalost sedesi kad je rijec o ratu protiv terorisma koletearna steta!
PA GDJE VAM JE TAJ A.L.A.H KOME TEGBIRATE DA ZAUSTAVI OVO KRVOPROLIĆE S.T.O.K.O ZATUCANA...ZAR NE VIDITE DA VAS UPRAVO ON K.O.LJ.E ?
Kada malo sagledamo sve dosadašnje ratove po svijetu možemo zaključiti da velike sile rješavaju jedna drugoj ekonomsku krizu. Kao ne vole se a otvaraju tržišta za trgovinu oružjem jedna drugoj.
ČEDO IDI KUĆI NEMAŠ ŠTA OVDJE TRAŽITI :D
vjerovatno su i imali od koga učiti vojnu doktrinu,nekad su jugoslavija (čitaj srbija),rusija,kina,sirija izučavale istu vojnu strategiju i bili tako reći vojni saveznici
Asad će skupo platiti ovo ... Svaki alawit će platiti za zločine svoga lidera... Srbi radujte se ... Svi znamo da i vi volite ovako ... Kada Asad padne , biti će vam smijesno , m+++ va+ jeb++ genocid++ ...
Ovaj rat u Siriji je zapravo posljednja priprema pred Iran. Uzmite malo malu ovoga dijela svijeta, pa cete da vidite gdje je sve krocila Americko-Britansko-Francusko-Izraelska noga, pa cete da vidi sta se zapravo tu radi. Opkoljavanje Irana...Znaju oni da ako krenu rano u operaciju da ce to biti za njih novi Vietnam, zato upravo u traju ovolike pripreme... Ove scena, kao sto covjek iznad napisa (MOSAD-CIA), se samo saljo u svijet da bi se svjetska populacija pridobila na stranu popunjenika.... Ne znam zaista tko je ovo ucio, ali OVAKVE STVARI MAKSIMALNO OSUDUJEM. Kod nas su se ista desavanja i sranja dogadala, dok su neki pojedinci cak sa danasnjih vrhova vlasti na balkanu, lovu brojali a raja ginula..
pogledaj ti dobro kad prelaziš granicu gdje je bosna i hercegovina, piše ti na tabli sve. a ovi komentari koje vi dajete govori da će vas uja i četa biti sve manje u bosni, jer vas ni vaš narod neće
@@BOSNA Hahaha uje su vlasnici portala, cete daju hosting, a MZ ih preko njega prati i kupi podatke. Biometrija majka! Hahahaha stvarno su smijesni :-))))
Vlasnici Kliksa su Hrvati, a server je na Palama. Gdje ti tu vidiš Bosnu? Tebi traže vize kad izađes iz tramvaja, a ti pričaš o nekakvoj Bosni????? Preimenuj ti to u \"basna\", bolje bi odgovaralo s obzirom na sastav \"stanovništva\" u tri grada. Ponašate se gore od divljih uličnih pasa!
što su se čete i ustaše navukle na ovaj naš klix a kažu da im sarajevo nije glavni grad, he he he he
NE PALI VIE HELJP PA OVIMA KRIVO! A I SADAKA UTANJIL PA IM valja PLjACKATI SVOJE. NESTALO DURGIH! HA HA STVARNO JE JADNO N STA SU SPALI! :D
Po komentarima slijedi nam sukob civilizacija, neće ovo na dobro , odosmo svi u...