Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Maradona na pravoj si stranitq
Jedan si Jedini!
@ampak Poserem ti se u usta smrdljiva - Bošnjo !!!
Veliki čovjek, ljevičar i narkoman: živio Diego i svi narkomani,. pametniji su nadrogirani nego pola vas seljačina!
drogirani i pijani Maradona ce biti bas odlican uzor za islamsku omladinu Bliskog istoka
eto pa sad neko nek kaze da maradona nije najveci igrac ikada :D
bolesna patologija Sumskog naroda koji u svemu vidi mrznju prema bosnjama.
vidi, vidi genocidnih fas.ista sto bale po ovom portalu, hallo fas.isti, obrisite se sta balite, vama svaka poznata licnost koja prepoznaje fas.izam i krvo.loke smeta, tako je bilo sa Andjelinom i njenim filmom, koji govori samo mali dio vasih fas.istickih zlodjela, evo sada vam smeta i Maradona koji javno kaze da su cifuti(izraelci) krv.oloci i zloc.inci, vama smetaju svi koji govore istinu i koji javno kazu ko su zlo.cinci i fas.isti, e pop.skim vam se na smrdljivog patrijarha.
Josilo mojne biti paglu. Previse se bavis drugima fasisto. Malo ti treba emancipacije da se oslobodis predrasuda prema drugima...
Sad mi je drag ovaj narkos
Najveci KRALJ!!!
opet se cete skupljaju na ovom forumu
Čuj zar ima i ovakvih insana.. Aferim!
LEGENDA BIO I OSTAO, SVAKA ČAST, PREPOZNAO PRAVU STRANU I PRKOSI KJAFIRIMA. TO JE LJUDINA, SVAKA ČAST.
zivko josilo: \'\'Dok se Maradona grlio i ljubio sa Nemanjom Kusturicom,starom Rominom sa Gorice,nije im valjao a sada je waauu\'\' Čudno, ja usred Sarajeva nisam nikad čuo da je neko kritikovao Diega zbog Kustinog filma, a ti u pećini znaš da je to tako. Klocu zadojeni, lošim te tripom udara DoDick.
burn babylon, killuminati!!!
tata ti je kozoyeb pa si tako i nastao