Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne zivi vjecno.. sretan put care...
...veliki Čovjek...
Madiba je sve ono što naši političari nisu. Toliko mudrosti i pameti u tako skromnoj osobi. "I stand here before you not as a prophet, but as a humble servant of you, the people."
pa dobro je...sve dok bude otvarao oci to znaci da je jos ziv...
4 miliona BiH građana je zatvoreno i izolirano od čitavog svijeta u tri privatna geto-a već 20 godina, tako da se za svakog BiH građanina se može reći da je Mendela.
šta me boli kur*ac za njega, nego meni još nije jasno šta je on tako značajno uradio??
nije ni cudo kakav ti je nick, kakva li se jos spodoba iza njega krije!
nemoj da se vrijeđamo fukso jedna ja lijepo pitam sta je značajno uradio fakat ne kontam a ti se odma vrijeđaš
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ne znam,meni nikako nije jasno zasto je on toliko veliki,sta je toliko vazno uradio.Na svakom koraku cujem sinonim za dobrotu i mir Mandela a nista specificno nije ucinio,malo se borio za prava crnaca ili sta vec i to je to
sta je uradio,jel se ti to salis sa nama?????? prvo promjenio je politicki sistem u jednoj okupiranoj zemlji iz poloropstva u stanje poludemokratije....afrikaneri (bjelci) su imali pravo da ubiju crnca bez da za to odgovaraju drugo juzna afrika je danas najbogatija africka zemlja,mogli bi i vise ali korupcija je kod njih ko i kod nas......i to sve mirnim putem bez ubijanja...mislis da je mogao vise???
boli me kur*ac za afriku, lik nista nije uradio za bosnu i zaboli me kut*ac za njim a da ne govorim kako su sad u losoj situaciji bijelci u africi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Postovanje, velikom covjeku.
Joj naslova :/ To je čovjek od 94 godine, još tako bolestan... Pa smrt i nije najgore što mu se može desiti... Prije da će ga spasiti, osloboditi... Njemu svaka čast, veliki čovjek...
Godina 2013 ljudi još nisu smrt od starosti prihvatili kao nešto normalno, nešto pozitivno. Da imam 94 i da sam na postelji, smrt bi mi bila jedina želja za mene.
Polako odlazi sa ovog svijeta jedna velicina od covjeka,hvala za sve sto si ucinio za ovaj nezahvlani svijet.
bismillu i sklopi oci rahat...
oče naš* :)
LJUDINA !
Pa ovaj covjek bio 150 godina zivio da nije zatvora bilo...