Doživotni zatvor Britancu
0
Mamio djevojke, drogirao ih, silovao i snimao
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno, kao i veci dio zapadnog drustva...fuj...
jsamo 11 komentara do sada i sada će moj biti 12. ?? kako oštri komentari :S ....da je kakav taliban slično uradio bilo bi milion i 11 komentara...i naravno sve pljuvanje po islamu i muslimanima..no kada jedan kršćanin to uradi onda je sve ok..mislim da su reakcije takve jer je ovako nešto kod kršćana u Evropi i Americi normalna i svakodnevna pojava, zato se ljudi i ne ibrete...
A dje su ti snimci? Mogul se pogledat :)
Cuj dobio dozivotnu al moze uvjetno izaci za 11 godina...koji je to k.u.r-ac od zakona?
treba to odmah na elektricnu stolicu
Zenskoj raji se uvlaci i predstavlja fino uz pice,a poslije druga taktika,a lice,lice puno...
je ruzan ovaj P E R V E R T I T
pu jes gadan. a ta zena...
fuj bolesni heteroseksualac treba ih sve pobiti kad su ovako bolesni
Aha, bas ne djeluje kao manijak.
Ko bi rek\'o. A baš djeluje regulara lik.
Lici na jednog prevaranta koji radi na jednoj od radio stanica u gradu,a koji je prevario puno raje i zenske i muske,slicna faca.
\"U nekadasnjoj kuci PERVERTITA\" O, jada i \"novinara\".......